Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Joan Lorente, cantautor

0 Comentaris
28-03-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Joan Lorente, cantautor.

Joan Lorente és un cantautor de pop-rock del Maresme. Ens presenta el seu primer disc en solitari amb el nom de «Punt de partida». Les seves cançons tenen un so fresc, melòdic i enèrgic, plenes d'històries personals amb lletres que parlen de l'amor i de l'esperança i que recorden que sempre és bo poder tornar a començar.

En els concerts de Joan Lorente hi trobarem un repàs de les cançons del seu primer disc alternant temes del seu passat amb LEDS i com no, també algunes versions de Rock Català, estil influent de l’artista.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra", avui debatrem sobre el preacord que anunciat per ERC i Junts "De la mà de la cultura", avui entrevistem Lia Sampai, cantautora "No callis res", avui amb Pere Izquierdo, arqueòleg "La jugada mestra", avui debatrem sobre si governarà ERC en solitari "De la mà de la cultura", avui entrevistem Montse Campoy de l'Escola de la Dona "Incorrectes", avui «Com s'acabarà el procés?» "No callis res", avui amb Antonio Baños, periodista i escriptor "La jugada mestra", avui parlarem del final de l'Estat d'alarma "De la mà de la cultura", avui entrevistem Lluïsa Julià, comissària de l'Any Felícia "No callis res", avui amb Albert Velasco, historiador de l'art
Catalunya

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.