Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Alfons Cama, escriptor

0 Comentaris
13-06-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Alfons Cama, escriptor. Ens presentarà en primícia el llibre «El primer Piteu» (Gregal, 2019).

Alfons Cama és enginyer industrial de formació i escriptor.

S’inicia com a escriptor amb «El camí dels cirerers» (2013), una novel·la basada en els seus records d’infantesa. A finals del mateix any es dona a conèixer en el panorama literari amb «Un pessic a l’ànima» (Gregal, 2013), una trama en què se superposen la transformació social de l’última meitat del segle passat amb el món del suro i l’activisme polític del final del franquisme. També és l’autor de la novel·la «Amb dits de molsa» (Gregal, 2015), que retrata el món de la immigració, la crisi i l’especulació immobiliària en una trama en què l’amor i el drama en són elements destacats.

L’any 2016 va ser premiat amb el VIII Premi Drac de Narrativa Curta atorgat per Òmnium Cultural del Solsonès pel conte “Maria Cinta”.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor "Incorrectes" avui amb Nil Ruiz i Jordi Planas "No callis res", avui amb Virgínia Vallejo i Neus Parcé, mestres "Incorrectes" avui amb Marc Bodi, Lluís Antoni Gil i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Sisterhoods, cançó d'autor amb poesia "De la mà de la cultura", avui amb Alba Granell, guia del Museu Comarcal de Cervera "No callis res", avui amb Marta Montcada i Ichiro Hirose, promotors culturals "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil "De la mà de la cultura", avui amb Eduard Contijoch, escriptor i enginyer
literatura Escriptor Alfons Cama El primer Piteu El camí dels cirerers Un pessic a l’ànima Amb dits de molsa

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.