Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Alfons Cama, escriptor

0 Comentaris
13-06-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Alfons Cama, escriptor. Ens presentarà en primícia el llibre «El primer Piteu» (Gregal, 2019).

Alfons Cama és enginyer industrial de formació i escriptor.

S’inicia com a escriptor amb «El camí dels cirerers» (2013), una novel·la basada en els seus records d’infantesa. A finals del mateix any es dona a conèixer en el panorama literari amb «Un pessic a l’ànima» (Gregal, 2013), una trama en què se superposen la transformació social de l’última meitat del segle passat amb el món del suro i l’activisme polític del final del franquisme. També és l’autor de la novel·la «Amb dits de molsa» (Gregal, 2015), que retrata el món de la immigració, la crisi i l’especulació immobiliària en una trama en què l’amor i el drama en són elements destacats.

L’any 2016 va ser premiat amb el VIII Premi Drac de Narrativa Curta atorgat per Òmnium Cultural del Solsonès pel conte “Maria Cinta”.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Laia Ferrús Vicente i Noa Padín "De la mà de la cultura", avui amb Adrià Pujol, escriptor "No callis res", avui amb Miquel Vila, politòleg "De la mà de la cultura", avui especial Castanyada "No callis res", avui amb Alfons Duran-Pich, sociòleg, empresari i analista econòmic "De la mà de la cultura", avui amb Teresa Sagrera, mestra i escriptora "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Isaak Aguilà, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor
literatura Escriptor Alfons Cama El primer Piteu El camí dels cirerers Un pessic a l’ànima Amb dits de molsa

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.