Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Alfons Cama, escriptor

0 Comentaris
13-06-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Alfons Cama, escriptor. Ens presentarà en primícia el llibre «El primer Piteu» (Gregal, 2019).

Alfons Cama és enginyer industrial de formació i escriptor.

S’inicia com a escriptor amb «El camí dels cirerers» (2013), una novel·la basada en els seus records d’infantesa. A finals del mateix any es dona a conèixer en el panorama literari amb «Un pessic a l’ànima» (Gregal, 2013), una trama en què se superposen la transformació social de l’última meitat del segle passat amb el món del suro i l’activisme polític del final del franquisme. També és l’autor de la novel·la «Amb dits de molsa» (Gregal, 2015), que retrata el món de la immigració, la crisi i l’especulació immobiliària en una trama en què l’amor i el drama en són elements destacats.

L’any 2016 va ser premiat amb el VIII Premi Drac de Narrativa Curta atorgat per Òmnium Cultural del Solsonès pel conte “Maria Cinta”.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
literatura Escriptor Alfons Cama El primer Piteu El camí dels cirerers Un pessic a l’ànima Amb dits de molsa

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.