Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Jon López de Viñaspre, escriptor

0 Comentaris
4-07-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Jon López de Viñaspre, escriptor que ens parlarà del seu darrer llibre «Eclipsis» (Lapislàtzuli Editorial, 2019).

Jon López de Viñaspre es un bilbaí resident a Barcelona, que ha escrit diversos llibres, d'entre els que destaquem «Les flors de Matmata (Pagès Editors, 2007) i «El hijo de Mamá Dana» (Palamedes editorial, 2014). També és editor de Lapislàtzuli editorial.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals "De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra "No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora "Incorrectes", avui Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil
Jon López de Viñaspre Les flors de Matmata El hijo de Mamá Dana

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.