Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor

0 Comentaris
12-09-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor, ens parlarà del seu darrer llibre «Avi, et trauré d'aquí!».

Joan Pinyol, és un escriptor català llicenciat en filologia catalana. Ha guanyat diversos premis literaris, el darrer dels quals l'any 2007, el Premi Joaquim Ruyra de narració dels Recull de Blanes amb «Pilota de set». El 2019 va publicar el llibre «Avi, et trauré d'aquí!» (Saldonar), on relata la lluita per portar les restes del seu avi a Capellades des del Valle de los Caídos.

Col·labora en diversos mitjans de comunicació com Anoia Diari, La Veu de l'Anoia, Quadern de les idees, les arts i les lletres, El 3 de vuit.

Forma part del col·lectiu Narradors Centrals, integrat per diversos escriptors del Bages, Berguedà, Anoia, Solsonès i Osona. 

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Escriptor Joan Pinyol Avi et trauré d'aquí Capellades Franquisme

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.