Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor

0 Comentaris
12-09-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor, ens parlarà del seu darrer llibre «Avi, et trauré d'aquí!».

Joan Pinyol, és un escriptor català llicenciat en filologia catalana. Ha guanyat diversos premis literaris, el darrer dels quals l'any 2007, el Premi Joaquim Ruyra de narració dels Recull de Blanes amb «Pilota de set». El 2019 va publicar el llibre «Avi, et trauré d'aquí!» (Saldonar), on relata la lluita per portar les restes del seu avi a Capellades des del Valle de los Caídos.

Col·labora en diversos mitjans de comunicació com Anoia Diari, La Veu de l'Anoia, Quadern de les idees, les arts i les lletres, El 3 de vuit.

Forma part del col·lectiu Narradors Centrals, integrat per diversos escriptors del Bages, Berguedà, Anoia, Solsonès i Osona. 

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals "De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra "No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora "Incorrectes", avui Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil
Escriptor Joan Pinyol Avi et trauré d'aquí Capellades Franquisme

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.