Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor

0 Comentaris
19-09-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor, parlarem del seu darrer llibre "El pintor que cremava els seus quadres".

Francesc Marco i Palau és un escriptor i historiador català, Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. És columnista de premsa i opinador en diversos mitjans de comunicació.

Ha publicat llibres al voltant de les tipologies culturals del catalanisme, biografies polítiques i diversos estudis sobre la figura del seu oncle-avi, el pintor Maties Palau Ferré. És membre de l'executiva de la Plataforma per la Llengua, director de la revista «La Corbella» i patró de la Fundació Congrés de Cultura Catalana.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Isaak Aguilà, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor "No callis res", avui amb Albert DM, coordinador Sectorial de Mossos ANC "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Lluís Antoni Gil i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Joan Oriol i Giralt, escriptor "No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua "No callis res", avui amb Joan Mangues, estudiant de Ciències Polítiques "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Nil Ruiz
Escriptor Francesc Marco i Palau Historiador El pintor que cremava els seus quadres Plataforma per la Llengua

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.