Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor

0 Comentaris
19-09-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor, parlarem del seu darrer llibre "El pintor que cremava els seus quadres".

Francesc Marco i Palau és un escriptor i historiador català, Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. És columnista de premsa i opinador en diversos mitjans de comunicació.

Ha publicat llibres al voltant de les tipologies culturals del catalanisme, biografies polítiques i diversos estudis sobre la figura del seu oncle-avi, el pintor Maties Palau Ferré. És membre de l'executiva de la Plataforma per la Llengua, director de la revista «La Corbella» i patró de la Fundació Congrés de Cultura Catalana.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Escriptor Francesc Marco i Palau Historiador El pintor que cremava els seus quadres Plataforma per la Llengua

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.