Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor

0 Comentaris
3-10-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor, que ens presentarà el llibre «1-O, Basat en fets reals"».

El llibre ha estat escrit a càrrec de Pere Gilart, Imma González, Gerard Martínez i Abel Pujol sobre els escenaris i records de l’1-O a les terres de Lleida. Compta amb pròleg de Meritxell Serret i epíleg d'Antoni Bassas.

En Gerard Martinez dirigeix una empresa de comunicació amb contrastada experiència en matèria de 'community management' i especialitzada en la cobertura publicitària, gestió de serveis informatius, gestió de publicitat, presència de productes en pantalla; realització de publicitat, vídeos institucionals i publireportatges, i emissió en directe per Internet ('streaming').

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
1 d'octubre Gerard Martinez 1-O Basat en fets reals

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.