Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor

0 Comentaris
3-10-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor, que ens presentarà el llibre «1-O, Basat en fets reals"».

El llibre ha estat escrit a càrrec de Pere Gilart, Imma González, Gerard Martínez i Abel Pujol sobre els escenaris i records de l’1-O a les terres de Lleida. Compta amb pròleg de Meritxell Serret i epíleg d'Antoni Bassas.

En Gerard Martinez dirigeix una empresa de comunicació amb contrastada experiència en matèria de 'community management' i especialitzada en la cobertura publicitària, gestió de serveis informatius, gestió de publicitat, presència de productes en pantalla; realització de publicitat, vídeos institucionals i publireportatges, i emissió en directe per Internet ('streaming').

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Adrià Alsina, professor de periodisme i comunicació "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Nogués, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Vicenç Llorca, poeta "No callis res", avui amb Federico Mayor Zaragoza, diplomàtic "Incorrectes", avui amb Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Araceli Bruch, activista cultural "No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate» "De la mà de la cultura", avui amb Muriel Villanueva i Ester Enrich, escriptores
1 d'octubre Gerard Martinez 1-O Basat en fets reals

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.