Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Teresa Sagrera, mestra i escriptora

0 Comentaris
24-10-2019

 "De la mà de la cultura", avui amb Teresa Sagrera, mestra i escriptora.

Teresa Sagrera és mestra de primària des de fa més de vint anys i treballa des de l’any 1998 a Sant Pere de Vilamajor, a l’Escola Torre Roja. L’any 2006 entrà a formar part del Centre d’Estudis de Sant Pere de Vilamajor (CESPV), les funcions del qual són preservar i deixar constància escrita de la història i les tradicions del municipi. Ha publicat diversos articles dins de la revista de difusió periòdica d’aquesta entitat, on també l’any 2009 va publicar el seu primer llibre: «Vols que t’expliqui... Vilamajor?» un llibre de caràcter divulgatiu de la història local amb il·lustracions fetes per la mateixa autora.

Ens presenta el seu darrer llibre «Sal roja», escrit per en Ramon Gasch Pou i la Teresa Sagrera Bassa, que narra una història èpica sobre la guerra de Successió i el que va representar realment per al país, centrat en el castell de Cardona i les seves enigmàtiques mines de sal.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil "De la mà de la cultura", avui amb Marina Durany, artista "No callis res", avui amb Frederic Porta, periodista esportiu "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil, Nil Ruiz i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Jaume Aubanell, escriptor "No callis res", avui amb Joan-Pere Le Bihan, expresident de La Bressola "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Folck, escriptor, periodista i actor "No callis res", avui amb Adrià Alsina, professor de periodisme i comunicació "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Nogués, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas
Teresa Sagrera Ramon Gasch Sant Pere de Vilamajor Sal roja Vols que t’expliqui... Vilamajor?

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.