Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Teresa Sagrera, mestra i escriptora

0 Comentaris
24-10-2019

 "De la mà de la cultura", avui amb Teresa Sagrera, mestra i escriptora.

Teresa Sagrera és mestra de primària des de fa més de vint anys i treballa des de l’any 1998 a Sant Pere de Vilamajor, a l’Escola Torre Roja. L’any 2006 entrà a formar part del Centre d’Estudis de Sant Pere de Vilamajor (CESPV), les funcions del qual són preservar i deixar constància escrita de la història i les tradicions del municipi. Ha publicat diversos articles dins de la revista de difusió periòdica d’aquesta entitat, on també l’any 2009 va publicar el seu primer llibre: «Vols que t’expliqui... Vilamajor?» un llibre de caràcter divulgatiu de la història local amb il·lustracions fetes per la mateixa autora.

Ens presenta el seu darrer llibre «Sal roja», escrit per en Ramon Gasch Pou i la Teresa Sagrera Bassa, que narra una història èpica sobre la guerra de Successió i el que va representar realment per al país, centrat en el castell de Cardona i les seves enigmàtiques mines de sal.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Adrià Pujol, escriptor "No callis res", avui amb Miquel Vila, politòleg "De la mà de la cultura", avui especial Castanyada "No callis res", avui amb Alfons Duran-Pich, sociòleg, empresari i analista econòmic "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Isaak Aguilà, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor "No callis res", avui amb Albert DM, coordinador Sectorial de Mossos ANC "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Lluís Antoni Gil i Jordi Planas
Teresa Sagrera Ramon Gasch Sant Pere de Vilamajor Sal roja Vols que t’expliqui... Vilamajor?

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.