Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Muriel Villanueva i Ester Enrich, escriptores

0 Comentaris
14-11-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Muriel Villanueva i Ester Enrich, escriptores, parlarem del «Curs residencial d'hivern d'escriptura viva: Respira l'escriptura».

Aquest curs està pensat per les escriptores i els escriptors que vulguin fer un breu descans del projecte literari i dedicar uns dies a escriure des d’un altre lloc, a obrir finestres, a eixamplar horitzons. També està ideat per aquelles o aquells que sempre han tingut ganes d’escriure però, encara no s’hi han llançat per falta de temps, per vergonya o per qualsevol altre motiu.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals "De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra "No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora "Incorrectes", avui Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil
Ester Enrich Escriptura Muriel Villanueva Escriptores Curs

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.