Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Jordi Folck, escriptor, periodista i actor

0 Comentaris
12-12-2019

"De la mà de la cultura", avui amb Jordi Folck, escriptor, periodista, actor, fotògraf, publicista i professor ens presenta el seu darrer llibre «El noi de paper».

Jordi Folck, nom de ploma de Jordi Folch Gil, és un creador català considerat polifacètic, de la qual cosa n'ha extret una forma d'expressió personal. Interessat a aplicar la creativitat en diversos camps, l'ha conreada en la fotografia, la interpretació, la docència universitària i, molt especialment, l'escriptura. Com a fotògraf especialitzat en blanc i negre ha exposat en diverses ciutats ipublicacions com Viari i Puzzle. Com a actor participa activament en rodatges publicitaris a més d'haver intervingut en sèries de TV3 o la Xarxa de Televisions Locals.

Com a escriptor ha publicat vint-i-vuit llibres i ha guanyat onze premis literaris. L'any 2013 va fundar "Eucreates" (European Creativity School), impartint classes d'escriptura creativa a Colòmbia, Puerto Rico, Andorra i a l'Estat Espanyol. L'any 2015 va crear l'editorial "Veus Públiques", de la qual n'és director editorial.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals "De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra "No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora "Incorrectes", avui Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil
Actor Periodista Escriptor Professor Jordi Folck Fotògraf Publicista El noi de paper

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.