Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Marina Durany, artista

0 Comentaris
16-01-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Marina Durany, artista.

Marina Durany de petita va començar a estudiar música en un conservatori, i va acabar dos superiors i dos màsters de flauta travessera i traverso a Amsterdam. Ha participat en orquestres com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquesta Ciudad de Granada, l’Orquesta Sinfónica de Galicia, l’Orquestra Simfònica del Vallès; orquestres de música antiga com Al Ayre Español, Bach Zum Mitsingen, Bachvereniging i Harmony of Nations, i actualment sóc flauta solista de Vespres d’Arnadí i l’Orquestra Barroca Catalana.

Pel que fa la pintura, és estrictament autodidacta. Troba més important viure la vida que centrar-se en la tècnica, cada experiència vital alimenta el seu art.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals "De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra "No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora "Incorrectes", avui Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil
Marina Durany Flauta travessera Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya Pintura

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.