Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor

0 Comentaris
6-02-2020

"De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor.

Amadeu Alemany ha estat guionista de programes de televisió i de ràdio i ha participat en diferents projectes relacionats amb la publicitat i en la producció d'esdeveniments de diferents tipus.

És l'autor de diversos llibres, entre els que destaquem «A l'Octubre tornarà la primavera» (Alda Talent Editorial, 2019). Actualment dirigeix i condueix el matinal “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi 89,4 FM.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui acomiadem temporada amb el grup «Pelat i Pelut» "No callis res", avui amb Liz Castro, escriptora, editora i traductora "La jugada mestra", avui darrer programa de la temporada, farem un repàs de l'any "Catalans d'arreu", avui amb catalans de l'Equador "De la mà de la cultura", avui entrevistem Vicenç Lozano, periodista i historiador "Incorrectes" avui «La República Catalana hauria de formar part de la UE?» "No callis res", avui amb Oriol Izquierdo, escriptor i polític "La jugada mestra", avui parlem de l'estat actual del català i com enfortir-lo "Catalans d'arreu", avui amb catalans dels Països Baixos "De la mà de la cultura", avui entrevistem Joan de Deu Prats, escriptor
Parlament

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.