Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui amb Núria Esponellà, escriptora, filòloga i professora

0 Comentaris
14-01-2021

"De la mà de la cultura", avui amb Núria Esponellà, escriptora, filòloga i professora parlarem del seu darrer llibre «Ànima de Tramuntana» Premi Prudenci Bertrana.

Núria Esponellà és llicenciada en filologia catalana i professora d'ensenyament primari i secundari.

Actualment la seva feina gira a l'entorn de l'escriptura, però continua molt vinculada al món pedagògic; això li permet moure's per ambients diversos, col·laborar amb entitats educatives, associacions culturals i mitjans de comunicació. Imparteix tallers d'escriptura per a joves i adults.

Entre els reconeixements que ha merescut la seva obra literària cal comptar el Premi Ciutat de Badalona del 2000 per la novel·la «El mateix vell amor», el Premi Columna del 2005 per «La Travessia» i el Premi Néstor Luján de novel·la històrica del 2009 amb «Rere els murs». En poesia ha estat premiada amb el Premi Mercè Bayona per «Un vent, una mar» i el premi Goleta i Bergantí pel poemari «La mirada de la gavina». El 2004 va rebre el Premi de periodisme Bonmatí.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes!", avui «De què serveix el Consell per la República?» "La jugada mestra", avui el «Bartogate» i les negociacions pel nou Govern "De la mà de la cultura", avui parlarem de dones silenciades a l'edat medieval "Incorrectes!", avui «És just l'empresonament de Pablo Hasél?» "La jugada mestra", avui «Les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'escriptora Dolors Monserdà "Incorrectes", avui «Després del 14F, què?» "La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador» "La jugada mestra", avui «15-F, i ara què?» "La jugada mestra", avui programa especial eleccions 14F

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.