Arxiu de programes

"De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot

0 Comentaris
14-05-2022

"De la mà de la cultura", avui parlarem del Centenari de Guillem Viladot.

Donarem a conèixer les obres literàries en prosa i poesia de Guillem Viladot amb en Pau Minguet, director de la Fundació Lo Pardal.

Pau Minguet tot i haver nascut a Cornellà de Llobregat fa anys que viu a Belltall, un poble de la baixa Segarra —del que n’és regidor de cultura i ruralitat— al mig d’allò que, des de Barcelona, s’anomena “territori”. Després d’estudiar història de l’art, amb sis mesos de periple parisenc, i un màster de recerca en art i disseny va anar a parar a l’oasi cultural del desert de l’Urgell: Agramunt. A la capital del Sió dirigeix la Fundació Guillem Viladot “Lo Pardal” des del 2018.

La Fundació Lo Pardal d'Agramunt està dedicada a la difusió de l'obra de Guillem Viladot i la poesia visual en general. Els tres edificis que formen el complex de Lo Pardal contenen l'obra plàstica i objectual de l'artista agramuntí, així com reproduccions dels seus treballs de poesia visual.

Dirigit i presentat per Mònica Socias.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra" avui parlarem de l'ANC, del seu full de ruta "Just o legal", avui parlarem de dret penal "Incorrectes" avui «Els nouvinguts s'han d'integrar a Catalunya?» "De la mà de la cultura", avui parlarem de l'amor entre persones a la literatura "La jugada mestra" avui parlarem de l'espionatge i l'atac judicial a la llengua "Just o legal", avui iniciem el programa parlant d'hipoteques "Incorrectes" avui el «CatalanGate» i l'espionatge massiu "La jugada mestra", avui debatrem sobre la situació política actual "De la mà de la cultura", avui parlem de «Gèneres fantàstics» "Incorrectes" avui «El català sobreviurà sent una llengua amable»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.