Arxiu de programes

"La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador»

0 Comentaris
16-02-2021

"La cova", avui amb el grup de folk i música tradicional «El Pony Pisador».

«El Pony Pisador» és un grup musical de Barcelona que barreja diversos estils de música folk i tradicional d'arreu del món, entre els quals la música celta, cançons marineres (sea shanties i havaneres), bluegrass, tarantel·la i iòdel.

El nom de la banda fa referència a l'hostal El Cavallet Presumit («The Prancing Pony») que apareix a l'obra El Senyor dels Anells de J.R.R. Tolkien, anomenat «El Pony Pisador» en la traducció castellana. El seu repertori inclou versions i temes propis. A més dels Països Catalans han actuat a diversos països d'Europa, els Estats Units i el Canadà.

Dirigit i presentat per Joan Vila.

0.0
Programes relacionats: "La jugada mestra", avui parlarem de la gestió de l'Ada Colau i el nou govern "De la mà de la cultura", avui entrevistem Pepa Aguar, periodista i escriptora "Incorrectes", avui «El consum de carn és immoral?» "No callis res", avui amb Vicenç Altaió, poeta, assagista i traductor de teatre "La jugada mestra", avui analitzarem la repressió contra l'independentisme "De la mà de la cultura", avui entrevistem Enric Gomà, guionista, filòleg i escriptor "Incorrectes", avui «Legalitzaries la gestació subrogada?» "No callis res", avui amb Agustí Colomines, historiador i polític "De la mà de la cultura", avui entrevistem Selena Soro, periodista i escriptora "Incorrectes", avui «Fem prou per erradicar la LGBTIfòbia?»

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.