Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Miquel Crusafont, historiador

0 Comentaris
26-06-2019

"No callis res", avui amb Miquel Crusafont, historiador, parlarem de l'«Occitània catalana: moneda i poder».

Miquel Crusafont i Sabater és doctor en Història per la UAB, a més d'enginyer industrial (ETSEIB) i titulat en museologia per la Generalitat de Catalunya. Fou director del Museu d'Història de Sabadell. Com a historiador i investigador, està especialitzat en camps com la numismàtica i la medallística, especialment en la numismàtica medieval catalana, matèria de la qual és considerat com un gran especialista.

És president de la Societat Catalana d'Estudis Numismàtics des de 1996 i director de la revista Acta Numismàtica, òrgan de comunicació dels seus membres. Ha publicat quinze llibres i més de tres-cents articles, especialment sobre història de la moneda medieval i moderna. L'11 d'abril de 2017 el Govern de la Generalitat de Catalunya li va concedir la Creu de Sant Jordi.

Presentat per Joan Trias / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Història Miquel Crusafont Museu d'Història de Sabadell Numismàtica Medallística Occitània

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.