Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Miquel Crusafont, historiador

0 Comentaris
26-06-2019

"No callis res", avui amb Miquel Crusafont, historiador, parlarem de l'«Occitània catalana: moneda i poder».

Miquel Crusafont i Sabater és doctor en Història per la UAB, a més d'enginyer industrial (ETSEIB) i titulat en museologia per la Generalitat de Catalunya. Fou director del Museu d'Història de Sabadell. Com a historiador i investigador, està especialitzat en camps com la numismàtica i la medallística, especialment en la numismàtica medieval catalana, matèria de la qual és considerat com un gran especialista.

És president de la Societat Catalana d'Estudis Numismàtics des de 1996 i director de la revista Acta Numismàtica, òrgan de comunicació dels seus membres. Ha publicat quinze llibres i més de tres-cents articles, especialment sobre història de la moneda medieval i moderna. L'11 d'abril de 2017 el Govern de la Generalitat de Catalunya li va concedir la Creu de Sant Jordi.

Presentat per Joan Trias / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor "Incorrectes" avui amb Nil Ruiz i Jordi Planas "No callis res", avui amb Virgínia Vallejo i Neus Parcé, mestres "Incorrectes" avui amb Marc Bodi, Lluís Antoni Gil i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Sisterhoods, cançó d'autor amb poesia "De la mà de la cultura", avui amb Alba Granell, guia del Museu Comarcal de Cervera "No callis res", avui amb Marta Montcada i Ichiro Hirose, promotors culturals "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil "De la mà de la cultura", avui amb Eduard Contijoch, escriptor i enginyer
Història Miquel Crusafont Museu d'Història de Sabadell Numismàtica Medallística Occitània

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.