Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Ramon Sangles, professor de català, filòleg, corrector i escript

0 Comentaris
10-07-2019

"No callis res", avui amb Ramon Sangles, professor de català, filòleg, corrector i escriptor. Conversarem sobre "La llengua normal del carrer ha de ser el català".

Ramon Sangles de jove va estudiar en el Seminari de Vic. En va sortir per entrar en la comunitat Seminari del Poble de Déu, on va romandre 9 anys, fent-hi vida en comú i treballant en una empresa de construcció de motllos com a dissenyador i programador.

És professor de català, filòleg, corrector i escriptor. Sap llengües (francès, italià, anglès, alemany i un xic de rus). Des de l'any 1997 fins al 2016 fou el president de l'Associació Llengua Nacional i el director i maquetador de la revista homònima.

Ha escrit diversos llibres, dels que destaquem, «Compendi de normes d'estil: manual per a redactors i correctors» (Llengua Nacional, 2010), «Comunicar-se, tot un art» (SPD, 2010) i «Vull morir d'amor» (Claret,2012).

Presentat per Joan Trias / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Escriptor Ramon Sangles Professor Catalunya Català Filòleg Corrector

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.