Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Ramon Sangles, professor de català, filòleg, corrector i escript

0 Comentaris
10-07-2019

"No callis res", avui amb Ramon Sangles, professor de català, filòleg, corrector i escriptor. Conversarem sobre "La llengua normal del carrer ha de ser el català".

Ramon Sangles de jove va estudiar en el Seminari de Vic. En va sortir per entrar en la comunitat Seminari del Poble de Déu, on va romandre 9 anys, fent-hi vida en comú i treballant en una empresa de construcció de motllos com a dissenyador i programador.

És professor de català, filòleg, corrector i escriptor. Sap llengües (francès, italià, anglès, alemany i un xic de rus). Des de l'any 1997 fins al 2016 fou el president de l'Associació Llengua Nacional i el director i maquetador de la revista homònima.

Ha escrit diversos llibres, dels que destaquem, «Compendi de normes d'estil: manual per a redactors i correctors» (Llengua Nacional, 2010), «Comunicar-se, tot un art» (SPD, 2010) i «Vull morir d'amor» (Claret,2012).

Presentat per Joan Trias / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Joan Pinyol, escriptor "Incorrectes" avui amb Nil Ruiz i Jordi Planas "No callis res", avui amb Virgínia Vallejo i Neus Parcé, mestres "Incorrectes" avui amb Marc Bodi, Lluís Antoni Gil i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Sisterhoods, cançó d'autor amb poesia "De la mà de la cultura", avui amb Alba Granell, guia del Museu Comarcal de Cervera "No callis res", avui amb Marta Montcada i Ichiro Hirose, promotors culturals "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil "De la mà de la cultura", avui amb Eduard Contijoch, escriptor i enginyer
Escriptor Ramon Sangles Professor Catalunya Català Filòleg Corrector

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.