Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua

0 Comentaris
25-09-2019

"No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua, preguntem "Em pots parlar en català, si us plau?".

Rosario Palomino és una catalana nascuda al Perú. Està cansada que catalanoparlants passin al castellà quan s’adrecen a ella.

Estima la llengua que considera pròpia i li preocupa la pèrdua de parlants habituals. Entre el 2003 i el 2013, el català va perdre 300.000 parlants, i als patis d’ESO de les escoles urbanes només el parlen el 14% de l’alumnat, segons l’InformeCat 2019 de la Plataforma per la Llengua, l’ONG del català.

Presentat per Joan Solé / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui amb Marc Bodi, Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Isaak Aguilà, cantautor "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Gerard Martinez, publicista i escriptor "No callis res", avui amb Albert DM, coordinador Sectorial de Mossos ANC "Incorrectes", avui amb Nil Ruiz, Lluís Antoni Gil i Jordi Planas "De la mà de la cultura", avui amb Joan Oriol i Giralt, escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Francesc Marco i Palau, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Joan Mangues, estudiant de Ciències Polítiques "Incorrectes", avui amb Marc Bodi i Nil Ruiz
Plataforma per la Llengua Rosario Palomino Psicòloga Activista per la llengua

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.