Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua

0 Comentaris
25-09-2019

"No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua, preguntem "Em pots parlar en català, si us plau?".

Rosario Palomino és una catalana nascuda al Perú. Està cansada que catalanoparlants passin al castellà quan s’adrecen a ella.

Estima la llengua que considera pròpia i li preocupa la pèrdua de parlants habituals. Entre el 2003 i el 2013, el català va perdre 300.000 parlants, i als patis d’ESO de les escoles urbanes només el parlen el 14% de l’alumnat, segons l’InformeCat 2019 de la Plataforma per la Llengua, l’ONG del català.

Presentat per Joan Solé / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor
Plataforma per la Llengua Rosario Palomino Psicòloga Activista per la llengua

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.