Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua

0 Comentaris
25-09-2019

"No callis res", avui amb Rosario Palomino, psicòloga i activista per la llengua, preguntem "Em pots parlar en català, si us plau?".

Rosario Palomino és una catalana nascuda al Perú. Està cansada que catalanoparlants passin al castellà quan s’adrecen a ella.

Estima la llengua que considera pròpia i li preocupa la pèrdua de parlants habituals. Entre el 2003 i el 2013, el català va perdre 300.000 parlants, i als patis d’ESO de les escoles urbanes només el parlen el 14% de l’alumnat, segons l’InformeCat 2019 de la Plataforma per la Llengua, l’ONG del català.

Presentat per Joan Solé / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "Incorrectes", avui Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil "De la mà de la cultura", avui amb Marina Durany, artista "No callis res", avui amb Frederic Porta, periodista esportiu "Incorrectes", avui amb Lluís Antoni Gil, Nil Ruiz i Marc Carrera "De la mà de la cultura", avui amb Jaume Aubanell, escriptor "No callis res", avui amb Joan-Pere Le Bihan, expresident de La Bressola "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Folck, escriptor, periodista i actor "No callis res", avui amb Adrià Alsina, professor de periodisme i comunicació "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Nogués, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas
Plataforma per la Llengua Rosario Palomino Psicòloga Activista per la llengua

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.