Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Laia Ferrús Vicente i Noa Padín

0 Comentaris
13-11-2019

"No callis res", avui amb Laia Ferrús Vicente, estudiant d'educació i Noa Padín, mestra, parlarem de «La por i l'autocensura a les aules i el claustre».

La Laia Ferrús Vicente és nascuda a Flix i actualment estudia una doble titulació d'Educació Infantil i Primària a la Universitat de Barcelona.

Per altre costat, la Noa Padín és una enamorada de l'educació i això fa que sempre estigui en construcció i aprenentatge constant. És Diplomada en Educació Infantil i Primària i té un Postgrau en Psicomotricitat. Actualment és Coordinadora de mitjans de l’Escola dels Encants de Barcelona.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Jordi Nogués, historiador i escriptor "No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Vicenç Llorca, poeta "No callis res", avui amb Federico Mayor Zaragoza, diplomàtic "Incorrectes", avui amb Marc Carrera i Nil Ruiz "De la mà de la cultura", avui amb Araceli Bruch, activista cultural "No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate» "De la mà de la cultura", avui amb Muriel Villanueva i Ester Enrich, escriptores "De la mà de la cultura", avui amb Adrià Pujol, escriptor
Laia Ferrús Vicente Noa Padín Educació Por a les aules Autocensura a les aules Educació infantil

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.