Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Laia Ferrús Vicente i Noa Padín

0 Comentaris
13-11-2019

"No callis res", avui amb Laia Ferrús Vicente, estudiant d'educació i Noa Padín, mestra, parlarem de «La por i l'autocensura a les aules i el claustre».

La Laia Ferrús Vicente és nascuda a Flix i actualment estudia una doble titulació d'Educació Infantil i Primària a la Universitat de Barcelona.

Per altre costat, la Noa Padín és una enamorada de l'educació i això fa que sempre estigui en construcció i aprenentatge constant. És Diplomada en Educació Infantil i Primària i té un Postgrau en Psicomotricitat. Actualment és Coordinadora de mitjans de l’Escola dels Encants de Barcelona.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals
Laia Ferrús Vicente Noa Padín Educació Por a les aules Autocensura a les aules Educació infantil

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.