Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate»

0 Comentaris
20-11-2019

"No callis res", avui amb Chema Clavero, expresident de «Súmate», parlarem de «Pícnics, estudiants i hòsties als carrers"».

Chema Clavero, nascut a Osca, va arribar a Barcelona l’any 1968. Va treballar a la delegació del Ministerio de Trabajo i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser membre del PSUC, va estar afiliat a Comissions Obreres i va ser fundador de la primera comissió del personal de la Universitat Autònoma, com també de la comissió cultural d’estudiants de Medicina, quan els funcionaris no podien estar sindicats, ni els estudiants agrupats. És expresident de l’Asociación «Súmate» de castellanoparlants i membre de la sectorial de Jubilats de l’ANC.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals "De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra "No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora "Incorrectes", avui Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil
Súmate ANC Chema Clavero Universitat Autònoma de Barcelona

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.