Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas

0 Comentaris
4-12-2019

"No callis res", avui amb Montserrat Catalan, secretària del MHP Tarradellas., parlarem sobre com Josep Tarradellas va negociar la presidència de la Generalitat restaurada.

Montserrat Catalan va ser secretària del MHP Josep Tarradellas i Joan i directora de l'Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià Va gestionar el llegat documental de l'arxiu presidencial, dipositat al monestir de Poblet, del qual en va ser directora des del 1988 fins a la seva jubilació. El 2017 se li va concedir la Creu de Sant Jordi per la seva tasca de preservació de la memòria del president Tarradellas.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals "De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra "No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora "Incorrectes", avui Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil
Montserrat Catalan MHP Tarradellas Josep Tarradellas i Joan Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.