Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Frederic Porta, periodista esportiu

0 Comentaris
15-01-2020

"No callis res", avui amb Frederic Porta, periodista esportiu parlem de «La repressió política al futbol català».

Frederic Porta es va iniciar en el «Diari de Tarragona» abans d’entrar a Televisió Espanyola, on va realitzar tasques d’informació esportiva als telenotícies i va dirigir el programa «Teledeporte». Posteriorment ha col·laborat a El Noticiero Universal, El Periódico de Catalunya, Sport, ESPN, Televisió de Catalunya, Antena 3 i Audiovisual Sport.

Va ser cap de premsa en el «Fòrum Internacional de les Cultures» (2004) i ha estat sotscap de programes a Catalunya Ràdio. Ha escrit llibres de temàtica esportiva, com «Kubala!» (2012), «Contes del Camp Vell» (2012), «De Blues i Grana» (2013) i «De Blues i Grana II» (2013). És columnista d’El 9 Esportiu.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor "No callis res", avui amb Esperança Atarés, abadessa benedictina "Incorrectes", avui amb Jordi Planas i Marc Bodi "De la mà de la cultura", avui amb Eloi Puig i Jordi de Manuel parlem de ciència-ficció "No callis res", avui amb Carles Canet, director d'audiovisuals "De la mà de la cultura", avui amb Marc Moreno, escriptor de novel·la negra "No callis res", avui amb amb Carme J. Huertas, filòloga i escriptora "Incorrectes", avui Nil Ruiz i Lluís Antoni Gil
Frederic Porta Esports Repressió política Futbol català

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.