Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor

0 Comentaris
12-02-2020

"No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor, parlarem de" les drogodependències i la desintoxicació".

Jordi Vila-Abadal és escriptor i metge psiquiatre. Fou monjo de Montserrat de 1946 a 1968. Ha publicat alguns estudis sobre toxicomanies i drogaaddicció, a més de diversos assaigs: «A tu, la seva mare» (1986), «El doctor Lluís Vila d’Abadal i el seu temps» (1990), «L’abat d’un poble: Aureli M. Escarré» (1998), «Valors vells, nous valors» (1998), «Cartes al cel» (2004) i «Noves cartes al cel» (2006), entre d’altres. El primer, «Paraula de Déu per al poble» (1966), el signà amb el nom de Plàcid Vila-Abadal, com també la traducció que donà a conèixer l’any següent a l’editorial Nova Terra: la personal «Vida de Jesús de François Mauriac».

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

0.0
Programes relacionats: "No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor
Escriptor Jordi Vila-Abadal metge psiquiatre Monjo de Montserrat Cartes al cel Paraula de Déu per al poble

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.