Arxiu de programes

"No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador

0 Comentaris
11-03-2020

"No callis res", avui amb Xavier Diez, escriptor i historiador parlem de «Objectiu: ruptura de Catalunya amb Espanya"».

Xavier Diez és un escriptor i historiador català especialitzat en els moviments socials al segle XX. És diplomat en magisteri, llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor en Història Contemporània per la Universitat de Girona.

Ha publicat assaig, narrativa i poesia. Ha col·laborat amb diversos mitjans d'informació i és un actiu bloguer. Ha exercit de mestre i és professor d'Història Contemporània de la Universitat Ramon Llull.

De cara a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2015, es va presentar en un lloc simbòlic de la llista de la candidatura Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent a la circumscripció de Girona.

Presentat per Joan Solé Giménez / Dirigit per Amàlia Bosch.

5.0
Programes relacionats: "De la mà de la cultura", avui amb Maria Bohigas i Teresa Ibars "No callis res", avui amb Maria Assumpció Vilà, síndica de greuges de Barcelona "De la mà de la cultura", avui amb Ko Tazawa i Jon Lopez de Viñaspre "No callis res", avui amb Xavier Ginesta, periodista i professor "De la mà de la cultura", avui amb Toni Vall, periodista i crític cinematogràfic "No callis res", avui amb Fèlix Rabassa, historiador Especial "No callis res", avui Roger San Millán (Solidaritat) i Toni Castellà (Demòcrates) "De la mà de la cultura", avui amb Pilar Romera, escriptora "No callis res", avui amb Jordi Vila-Abadal, metge psiquiatre i escriptor "De la mà de la cultura", avui amb Amadeu Alemany, periodista i escriptor
Escriptor Historiador Xavier Diez Segle XX Història Contemporània Universitat Ramon Llull

No hi ha cap comentari de moment...

Feu un comentari

El vostre correu electrònic no serà publicat.